HATAY / ANTAKYA - Hatay Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Antakya ilçesinde bulunan okulların Faaliyet yerlerini gösteren okul birleştirme listesi yenilenmiştir. Yapılan yeni planlamada 2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuz Hatay Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi Türkiye-Kore Dostluk Konteyner kentinde Eğitim Öğretim Faaliyetlerine devam edecektir. Değerli velilerimizin ve öğrencilerimizin Plan ve Hazırlıklarını bu yeni konuma göre yapmaları gerekmektedir. Başta veli ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm kamuoyuna duyurulur.

Ağu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE TOKİ ŞEHİT SÜLEYMAN YILMAZ ANADOLU LİSESİNDE DEVAM EDECEĞİZ.

Nis

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılından itibaren kullanılacak formalarımızı belirledik. Formalarımız renk olarak Siyah ve Antrasit renginde kullanılabilecektir.