HATAY / ANTAKYA - Hatay Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi

2023-2024 EĞiTiM-ÖĞRETiM YILI PANSiYON YATILILIK YERLEŞTiRME iŞLEMLERi

·      * 6 Şubatta yaşanan deprem felaketi sebebiyle hasar alan pansiyonumuz 2023-2024 Eğitim –Öğretim yılında hizmet veremeyecek olup, okulumuzu kazanarak kayıt yaptıran öğrencilerden yatılı olarak okumak isteyen kız öğrenciler için Hz. Ayşe Kız Anadolu İHL pansiyonu, erkek öğrenciler için Antakya TOBB Anadolu Erkek pansiyonu  hizmet  verecektir.

·    * Başvuruda bulunmak isteyenler belgeleriyle birlikte 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında saat 17:00’a kadar okulumuz müdürlüğüne (Toki Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesinde hizmet vermekteyiz) başvurabilecekleri gibi  elektronik ortamda e-Okul sistemi üzerinden duyurular sayfasında "ortaoğretim kurumlarına bağlı pansiyonlara yatılılık başvuru ekranı”ndan da (belgelerini doğrudan veya başvuru tarihleri arasında olacak şekilde posta yoluyla ulaştırmak koşuluyla) başvurabileceklerdir. İlgili evraklar okul müdürlüğüne belirtilen tarihler arasında ulaşmaz ise e-pansiyon başvuruları onaylanmayacaktır.

·      * Parasız yatılılık için ailenin 2022 Yılı için belirlenen geliri Ocak ayında çıkarılan bütçede yenilenmiştir. Ailedeki fert başına düşen yıllık gelir 46.000 TL’dir.

·      *  Okul Yatılılık ve Bursluluk Komisyonlarınca yatılı olarak öğrenci yerleştirme işlemleri 25 Ağustos 2023 tarihine kadar tamamlanarak ilan edilecektir.

·     * Pansiyonlarda kalan boş kontenjanlar il/ilçe Yatılılık ve Bursluluk Komisyonlarınca 22-25 Ağustos 2023 tarihlerinde alınan öğrenci müracaatları değerlendirilerek 31 Ağustos 2023 tarihinde yatılılığa yerleştirme işlemleri tamamlanacaktır.

* Ek-1 belgesini indrimek için tıklayınız. (1-2-3 numaralı belgeler müdürlüğümüzce verilecektir.)

* Pansiyon başvurusu için tıklayınız:

16-08-2023

Yayın: 16.08.2023 - Güncelleme: 22.08.2023 11:34 - Görüntülenme: 583